Svenska

Om oss
Life-Work Potential Limited är baserat i Devon, Storbritannien. Vi har sålt testkits i över tjugo år och har kunder i över 30 olika länder. Vi är glada över att skicka våra produkter till alla länder.


Valuta
Eftersom vi är baserade i Storbritannien kommer du att debiteras i brittiska pund GBP. Men du kan lätt få ett orienteringspris i en annan valuta genom att välja önskad valuta i rullgardinsmenyn längst upp till höger på webbplatsens samtliga sidor.


Leverans
Beställningar skickas vanligtvis samma dag eller nästa arbetsdag. Om det är möjligt använder vi en spårbar tjänst för beställningar över 30 GBP, men tyvärr kan vi inte erbjuda denna tjänst för en del länder. Ibland använder vi istället en spårbar kurir för vissa europeiska länder.


Testkits lämplighet
Våra testkits är inte avsedda att användas av allmänheten. De är inte lämpliga för hemmabruk eller i skolprojekt; de lämpar sig ej heller för laboratorium eller medicinskt bruk. Dessa testkits är avsedda att användas av kompletterande och alternativa utövare – kinesiologer, kiropraktorer, naturläkare, utövare av NAET (Nambudripad’s Allergy Elimination Technique), EAV (Electro-acupuncture According to Voll), Vega och Mora osv.


De är inte avsedda för diagnos av medicinska tillstånd. Vi påstår heller inte att de kan användas till att lindra eventuella medicinska symptom eller tillstånd.


Skapa konto (valfritt)
Vi kräver inte att du ska ha ett konto hos oss för att kunna beställa. Men ett konto ger dig tillgång till beställningshistoria, att lagra ditt momsnummer (endast för leverans inom EG) och spara din leverans- och faktureringsinformation.


Om du väljer att skapa ett konto, ska ditt lösenord innehålla minst 8 tecken, med minst en stor bokstav, en liten bokstav, en siffra och ett specialtecken som t.ex. ! eller ?


MOMS-registrerade företag
Om din leveransdestination är behörig (inom EG men utanför Storbritannien) och du har ett giltigt moms-registreringsnummer, kan du fylla i detta under betalningsprocessen. Om du registrerar dig för ett konto kan du lagra ditt nummer i dina kontoinställningar som kommer att användas varje gång du betalar.


Fyll endast i siffrorna utan landskod, t.ex. 123456789. Kom ihåg att fastän du lagrar ditt moms-nummer i kontot och det visas på betalningssidan, så måste du ändå trycka på knappen “verifiera” varje gång du beställer något. Detta är för att det måste kontrolleras mot den valda leveransdestinationen.


Testkit-information
Du kan ladda ner den fullkomliga testkit-informationen (ca 200 sidor) på engelska. Det gör du genom att klicka på länken till PDF Download.


Informationen är ett resultat av många timmars omsorgsfull forskning över flera år och skyddas av upphovsrätten. Vi ber dig att inte kopiera mer än 200 ord, eller att fotokopiera hela eller delar av dokumentet för att ge till andra (antingen gratis eller för vinst) utan vårt uttryckliga tillstånd.


Vi anser inte att den skriftliga informationen i sig själv är tillräcklig information för att kunna utföra korrekt kinesiologi eller dowsing. Använd därför inte informationen på detta sätt.


Förvaring av testkits
Det är viktigt att skydda testkits från direkt solljus, starka dofter (t.ex. aromterapioljor, örter osv.). Vi rekommenderar också att du skyddar dem från magneter (i praktiken betyder detta på motsatta sidan av ett rum, förutom vid användning). Vissa utövare använder dock magneter i sina testförfarande och hittills har det inte orsakat några problem med produkten.


Det går bra att förvara olika testkits i samma låda, men du vill kanske organisera dem på annat sätt av andra skäl. Det går t.ex. bra att förvara bakterieampuller i samma låda som blomsteressencer, men det kan ju vara bättre av logiska skäl att förvara alla blomsteressencer tillsammans.


Hur testkit tillverkas
Eftersom utgångsmaterialet för varje testkit har varierat, så finns det inget enkelt svar, förutom att påpeka att vi alltid använder det bästa vi kan oavsett kostnaden.


Många kemikalier, tillsatsmedel, biokemikalier o.s.v. kommer från befintliga ämnen som vi köper från en stor laboratorieleverantör. Ibland kostar utgångsmaterialet så mycket som 400 GBP/600USD för ett litet utgångsprov! En del material fås på objektglas, t.ex. många av parasiterna. Allt för patologi/histologi kommer från mänsklig vävnad på objektglas, många som vi köpt från en pensionerad patolog i USA. En del tidigare testkits (t.ex. metallerna) kommer från “RAE-kort” (utvecklade av Malcolm Rae).


Vi använder emellanåt högkvalitativa digitala mikroskopibilder av forskningsstandard, och vid ett fåtal tillfällen använder vi värden som utvecklats av Bruce Copen, en av de mest respekterade inom detta område. Ibland använder vi homeopatiska medel som utgång – speciellt för mer farliga bakterier och virus – som vi köper från mycket ansedda leverantörer.


Vi använder tre “kopierings”-maskiner: två kommer från Bruce Copen Laboratories ‒ en av de främsta forskarna i många år inom detta område – och den andra, som vi sällan använder, kommer från Metabolics. Maskinerna kan kopiera energimönstret från ett ämne till ett tomt medium.


Själva glasampullerna kommer från en ansedd tysk leverantör och tillverkas i ett system för kvalitetssäkring och i enlighet med standarden DIN EN ISO 9001:2000. De skickas därefter till ett företag i London som fyller dem med speciellt vatten som vi förser dem med. Detta sker först efter det att de har noggrannt rengjort alla sina maskiner och bytt ut alla gummislangar och tätningar.


Ampullerna innehåller speciellt filtrerat vatten som vi får ifrån ett företag som är experter inom vattenrening och som även tar hänsyn till energiförsörjningen. De använder en unik process som förbättrar vattnets förmåga att behålla klara och fasta energimönster över tid.
Som du kan se, så gör vi verkligen vårt yttersta för att försäkra grundläggande och väsentlig integritet när det gäller alla ampuller och testkits som vi producerar.


Hur länge varar testkits?
Vi har testkits som är mer än 20 år gamla och som fortfarande är helt användbara. Under förutsättning att de förvaras på rätt sätt så varar de mycket länge.


Att transportera testkits
Vid ett tillfälle reste Jane mycket för att undervisa och tog med sig testkits fram och tillbaka. De utsattes ofta för flygplatsmyndigheternas röntgenstrålar, men klarade sig utan problem.


Om du ger oss tillräckligt med tid kan du få ett officiellt intyg från oss som förklarar varför du har testkits i bagaget. Detta hjälper vanligtvis till med eventuella problem i tullen, men det vi kan inte garantera att du får lov att ta in testkits i alla länder.